Dotyk lásky je jemný a hřejivý,
duší se dotýká, klid přináší
Je jako vzácný poklad, klenot drahý,
nikdy svou sílu ani smysl neztratí
Dotyk lásky je jako letní vánek,
tváře hladí, srdce rozehřívá
Je jako vlna lásky, co se valí,
za sebou radost a štěstí nechává
Dotyk lásky je něžný a bezpečný,
v něm sílu a oporu nacházíme
Je jako léčivý balzám, co hojí,
víru a naději nám zpět vrací
Dotyk lásky je magický a silný,
svět kolem nás proměňuje
Je jako zázrak, který se stává,
když se dva do sebe zamilují
Dotyk lásky je nejcennější ze všeho,
je symbolem věrnosti a oddanosti
Nechť nás po celý život provází,
ať naše srdce láskou a štěstím naplňuje