Tak chtěla jsem ti napsat koment, ale nějak... nemůžu:-) Bo bych tě musela nařknout... nebo uřknout??? :-) radši nic, viď :-)
27.09.2023 15:30:03 | cappuccinogirl
Nařknout nemusíš, vše je ze zkušenosti z mládí :o).... zítra v "Odhalení 2" se dozvíš pravdu.
S tím uřknutím počkej do zítra odhalím i to nejtajemnější z mého soukromí.
27.09.2023 23:09:47 | Jackyl