Pred začiatkom a po konci
I.
Naliala si do mňa
milióny bozkov
a idem domov
ožratý ako sviňa
snáď nevyzvraciam
ani jednu spomienku
na tvoj jazyk
bola by to škoda
hlava sa mi motá
a dúfam že z tvojich dotykov
sľubov
vyznaní
a uistení
nikdy nenafúkam
sklamanie
aj láska má totiž svoju políciu
a vie povedať STOP!
dať výstrahu
poučiť
potrestať
zavrieť do chládku
medzi myšlienky
pochybnosti
svedomie
alebo pustiť ďalej
a zaželať šťastnú cestu
nasadaj
vedľa mňa je voľné
ja pripútam teba
a ty môžeš mňa
nech vieme
že sme pre seba vytvorili
bezpečie
len mi nerob zle
nech nenabúram
II.
Srdce malo blbý nápad
teba
vytláčam ťa z neho
ako hnisavý vred
a snáď nebudeš bolieť
ešte dlho po tom
ale neposeriem sa
vždy je dostatok nožov
povrazov
revolverov
útesov
fliaš
dostatok smutných piesní
od Richarda Müllera
a kníh od Bukowskeho
dostatok nadávok
zvratkov
a slín
neposeriem sa
a keď áno
tak iba do dlane
aby som si ťa pripomenul
Přečteno 139x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, IronDodo, mkinka, cappuccinogirl, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)