Zlo léčí jenom láska, tak moudrý hlas pravil,
když temnotu v srdci máš, láska Ti v krás září
V očích plných slz a bolesti, síla lásky se probouzí,
v duši stopu zanechává, kterou žádné zlo neporuší
Láska je lékem na rány, které život přináší,
když se zdá, že všechno padá, láska Tě před ztrátou zachraňuje
Nemá hranice ani meze, láska je všudypřítomná,
ať už jsi kdekoliv na světě, láska Tě nikdy neopustí
Zlo léčí jenom láska, ta síla nepřemožitelná,
i nejtemnější duši v laskavou proměnit dokáže
Nenech se ovládat nenávistí,
ke světlu a k lásce se otoč, v sobě sílu novou najdeš
Zlo léčí jenom láska, ta mocná a nesmrtelná,
všechny překážky překonává, které život s sebou nosí
Věř ve svou sílu a lásku, ať je Tvé srdce plné světla,
ať se láska v Tobě rozproudí, která všechny rány zhojí