Úplně zadarmo
Dám Vám svoji lásku
Drahý pane
Přemýšlíte
Co to bude stát?
Statky hmotné?
To jste vedle
Jak ta jedle
Milý pane
Mně se totiž o Vás
Nebude
Pořád jenom zdát
:) Nádherně napsáno - jsem připraven :)
Milá Vlaďko, úžasný podvečer přeji ***
28.09.2023 18:42:24 | Ondra
Ano. Je dobré si vše ujasnit hned na začátku:)
28.09.2023 18:04:38 | Žluťák