Prostě tak večer…
Co je láska k jedný ženě
Taková co jí ani čas nevyžene
Je to dar nebo prokletí
Kam všude se na podzim ptáci rozletí
Tak jako oni jsi musel jít
Zbylo ti za nocí jenom snít
Pro tu ženu zakletou
Má tvý srdce i s vinětou
Přečteno 116x
Tipy 12
Poslední tipující: Bufik, Lexi, mkinka, CULIKATÁ, Sonador, IronDodo, martinaV, Anfádis
Komentáře (4)
Komentujících (3)