R+M=VL
Anotace: Jak se říká - věk je jen číslo :)
Je to jen číslo?
Nebo vážně tolik mění?
Čím větší je,tak menší je naše
toužení a snění
o lásce, milování
Nebo je to naopak?
Čím menší - je to lepší...?
Možná tak i tak.
Já ač mám na svém těle
křížků požehnaně
a dávno je,co chlapci pro mě
skrápeli své dlaně
zas díky tobě už jen při vzpomínce
zahoří mi tváře
jak tenkrát,kdy mě nudil výklad
matikáře.
Takže jsem došla k poznání
že velké číslo není k pos...
:)
Přečteno 174x
Tipy 17
Poslední tipující: Marten, CULIKATÁ, jort1, Kan, cappuccinogirl, Marťas9, IronDodo, Fialový metal, IkkarisKa, Anfádis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)