Moře lásky v srdci skrývám,
tam, kde vlny vášně se valí,
kde slunce lásky můj svět zahřívá,
ve vlnách touhy se mé sny plaví
Jsem jako kapka v tomto oceánu,
vlnami života jsem unášena
V srdci mého moře není klidu,
jen vášeň a touha mě stále provází
Vlny lásky mě vždycky překvapí,
jemně mě hladí, pak mě zvednou
Vždyť láska je jako bouře na moři,
až do nebeských výšin mě unáší
Moje srdce je plné lásky a touhy,
moře je v něm pokaždé rozvířené
Ať se vlny vášně o břehy rozbíjí,
moje láska nikdy nezhasne
Toto moře lásky ve svém srdci skrývám,
ať se v něm vlny lásky neustále houpají
Ať v něm slunce lásky vždy září,
v něm štěstí naplno nacházím