Dotýkání
Myslela jsem si
Že vstupuješ skrz jizvy
Vedla jsem čáru lákavě rudě
Značila cestu šlépějemi ticha
Vydechla jen štěrbinou Tvých úst
Jak by byly moje
A v náznaku, by lítost šelem
nevěřila v dotýkání
Zapaluji ohně
a dýmem pouštím sníh
Házíš slzami tak divě
Že z nich roste malý kráter
Usedavý třepot sil
Ptáče...
Chtěla jsem Tě nasytit
Ale stopa vybledla...
Přečteno 200x
Tipy 31
Poslední tipující: Jan Kacíř, Dejvis, Kan, CULIKATÁ, Marten, jort1, cappuccinogirl, Fialový metal, nehledaná, narra peregrini, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)