Nevzpomínám si...
Houpala jsem na lžičce kapku rána
Odesněná, ale přítomná
Vzpomněla jsem si na Tebe
Na malované zátiší
(hledám rám)
Rybu tišící peřeje
příliš daleko od břehu
Nevím, proč padala oblaka
Nezvala jsem je
Tisknu třmeny tělo paměti
Než se rozletí za Tebou
Beze mě...
Přečteno 183x
Tipy 29
Poslední tipující: CULIKATÁ, IronDodo, narra peregrini, Marten, cappuccinogirl, Kan, Kaňka, nehledaná, Koala, Bufik, ...
Komentáře (15)
Komentujících (8)