A zulíbal vločky
vždycky
když vidím truchlící pražec
nevzpomínám na koleje
a půlnoční vlak
jsme na večerní procházce
blížíme se otázce
slunce již zapadá
u ledových ohrad
opíráš se o stojící pražec
zlatý červánkový svit
ti ještě odhaluje tvář
oči přivíráš
a vábíš rty
lehce pokrčíš nohu
čekající na můj krok
pod mými nohami tuhne sníh
asi bude jasná noc
mlčky se vracíme domů
nevíme jestli tě
mám držet za ruku
když nemáš rukavice
ale moje ruce jsou již taky
jako ledy
ohřátý vzduch domovních dveří
nás blíží po schodech
k bytu vyššího patra v bytovce
kde mrzne
měla jsi to dřevo rázně povalit
v pravé poledne v parku
a rozhoupat radostně
jak ty děti
indiánce u totemu ptáků
bych řemínky nechal
Přečteno 122x
Tipy 21
Poslední tipující: CULIKATÁ, IronDodo, Psavec, jenommarie, Kaňka, Tritvaetna, Anfádis, Fialový metal, RadekČ, Bufik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)