Stránky a hodiny
Pokračujeme ve čtení tam
kde jsme při posledním setkání vložili záložku...jako bychom od sebe neodešeli
A modré oči co nikdy nešly spát
na filmovém pásmu stále promítají
dojímavý příběh dvou spojených baněk přesýpacích hodin
Ale kdo je stále otáčí ....ty stránky a hodiny? Ptám se...
Safírové střípky zazáří pod úhlem šibalství....přeci my...
Pak zhasneš a začneme plnit další stránky nevnímaje času ...
Přečteno 131x
Tipy 28
Poslední tipující: Fialový metal, narra peregrini, mravenec, jenommarie, Ophelia81, MatyhoZmaty, Kan, Bufik, Sonador, RadekČ, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)