prstýnek ze zlata
Anotace: pokud by to jen slo.., koupila bych ho vsem smutnym lidem,na tomhe světe..
Jak v hlubokém lese,
tam uprostřed těla,
nikdo neví, co cítím, co bych právě chtěla.
Chtěla bych prstýnek,
aby byl kouzelný,
v srdíčku plamínek,
jen mnou, aby byl nošený.
Chtěla bych s ním otočit,
něco si přát,
v lásce se namočit,
láskou k tobě tát...
Komentáře (3)
Komentujících (3)