Sbohem...???
Proč mi pořád tak chybíš?
Stýská se mi...po tobě, po společných chvílích...
Tak proč tu nejsi se mnou?
Byla jsem prý tvoje pusinka,
a co jsem teď?
Z naší "lásky" zbylo nic.
Promiň, asi čekala jsem víc.
Potkáváme se den co den,
z našich slovních vodopádů zbylo jen,
"ČAU" a "AHOJ",
tak proč ne rovnou "SBOHEM"?
Komentáře (2)
Komentujících (2)