Láska léčivá má úžasnou moc,
rány, které nám život způsobí, vyléčí
Když jsme ztraceni a zraněni,
láska nám naději a sílu přináší
Je jako lék na bolest duše,
smutek, který nás sužuje, zahání
Světlo tmou proniká,
láska nám důvod žít znovu dává
Láska nás spojuje a sjednocuje,
radostí a láskou hlubokou naše srdce naplní
Štěstí a blaho nám přináší,
láska je největší poklad na světě
V náručí lásky se bezpečně cítíme,
útěchou i pochopení tam najdeme
Láska nás posiluje i povzbuzuje,
je to léčivý balzám na naše rány
Do našich srdcích lásku vpusťme,
plnými doušky ji přijměme
Láska nás uzdraví, sílu nám posílá,
abychom se radovat a žít dál mohli