Pěkné. Obsahově v tom vidím, psané vnitřní boje, lásku k přírodě a krédo v nánosu čisté zeleně.
Závěr nutí k odpovědi, že určitě přistane.
Brilantní přechod ze smutků do veselejší tóniny i podané ruky naděje.
Opět dílko mimořádné úrovně stylu.
03.10.2023 11:18:24 | mkinka