Zima se plíží mílovými kroky, bez tebe lásko...nechci žít dlouhé roky, ani dny. -přeji , ať vyplní se rychle tvé sny - a city s tvou milovanou, bez které je tak pusto prázdno.
03.10.2023 12:07:36 | CULIKATÁ
Snad... neříká ano ani ne, ale přesto, je to příslibné slovo a dává naději...
03.10.2023 11:12:42 | cappuccinogirl