V srdci si ťa nosím,
ako dopis zložený
v ľavej komore pulzuje mi,
rokmi zvláštne sladký
hovie si mäkkom páperí.
Čítam tvoje nežné riedky,
ako som začal ožívať,
ako som začal dôverovať,
že si pravá láska,
ktorú v srdci nosím.
Ty si tu lásku zasloužíš, trubadůre...
Panebože, kdo už jinej...vždyť ty o ní tak krásně píšeš...
Musí být úžasný, když ji i prožíváš...
Rozdal by ses pro ni, nepochybuji o tom!!!*
03.10.2023 11:15:59 | cappuccinogirl