o přítomnosti jitra
jitro
nad šálkem z modrého kraje
hledá básnířkou
bodýčko na míru
zasnění přesahuje její ale
trochu to stahuje
a svítá se do šatů
slunečných motýlů
ty motýly nenechá se mnou
a tak mi zůstává
jen šmrnc nocí s body
v to jitro nad šálkem
jitro nad básní s každou vteřinou
přemýšlí o tom
jak čas lásky chodí
Přečteno 82x
Tipy 11
Poslední tipující: narra peregrini, CULIKATÁ, Ophelia81, Psavec, IronDodo, RadekČ, Anfádis, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)