Poznání
Zda láska nám vadne?
Je k poznání snadné.
Trvá jen chvíli
bez růžových brýlí.
Za foto děkuji MIRA PHOTOGRAPHI
Růžové brýle jsem již dávno zahodil. Ovšem pro děvu z obrázku bych je šel neuvěřitelně rychle zase hledat. Krása a pravda. Fany, bezva.
22.10.2023 17:46:53 | Koblížek
:-) oj, Koblížku, vážím si času, který jsi mi komentíkem věnoval, snad jsem Tě tedy nezklamala :-)! Zdravím z Vysočiny na Vysočinu :-)!
27.10.2023 08:06:08 | Fany
Jak růžové brýle opadnou, pak se pozná, zda k sobě ti dva patří či ne. Hezky napsané.
05.10.2023 09:16:17 | CULIKATÁ