Anotace: láska vtělená do motýla
Křídla motýlí rozechvěla prostor v mé mysli
křídla ševelí v mých těsných zdech
květinový záhon jsi předtím navštívila
a já teď cítím tvůj nektar na svých rtech.
Utrhnu květinu, kterou jsi políbila
do krásné vázy vzpomínek si ji dám
bude tu se mnou orchidej bílá
a pak šum tvých křídel, abych nebyl sám.
tak tahle se ti ale úžasně povedla...je krásná, pusu za ni...a dvě...když mi ji někdy pošeptáš...:-)*
05.10.2023 10:45:52 | cappuccinogirl