Smutné
05.10.2023 10:31:37 | mkinka
Smutné? To snad ani ne. Děláme pokroky z vozíku na berle, z berlí na francouzské hole... a na vánoce už tu nebudu, ale kdo ví, třeba se stane zázrak.
Mimochodem, jestli jsem si dobře všiml, velká část Tvých komentářů je pouze jednoslovně. A také jsem Tě neviděl ještě napsat dvojtečku a závorku. Děkuji.
05.10.2023 14:40:15 | J's ..