Jen Ty to víš...
Kde se bere smutek v mé duši
Kde se bere nepokoj v hlavě
Možná z Tvé melodie
Která pro mě v Tobě žije
Je Ty víš, co mě trápí
Co mě bolí, mrzí
Proč srdce mé prudce bije
Kde se berou pouta
Která ve mně život nosí?
Možná Ty to víš...
Zhluboka dýchám
Zatímco do hlubin mě volá kdosi...
Přečteno 155x
Tipy 24
Poslední tipující: Sonador, kozorožka, IronDodo, J's .., Marten, Anfádis, ukrytá v máku, Psavec, CULIKATÁ, Dejvis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)