Tlukot srdce
Vstáváním vidění rozmazané,
mi kazí výhled na ten obraz.
Mé nasycení nenastane,
byť tvůj pohled sklízí ohlas.
Prví jsi co vidím zrána,
pak teprve Venuši a ranní opary.
Večer poslední zas srdcová dáma,
co andělé mi do života poslali.
Alfa jsi i Omega mé knihy žití,
pojď blíž a polibek mi dej.
Poslouchej to je srdce a ne hromobití,
tu muziku nám prosím přej.
Přečteno 161x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, CULIKATÁ, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)