Abrishami Poem 2
já
když ještě míval boty
věřil jsem
postele čtou noty
ale spával
pod širákem venku
dneska bych se směle
opil do němoty
žel neudržím víno
ani neroztříštím sklenku
mám něze dotknout lýtka
a hladit podkolenku ?
s botami i bez bot
sama zas čekáš na ni
na píseň o srdénku
a ty už dej
dej ode mne pryč
svých bílých dlaní
pro hvězdy nejsem k mání
a rosám vlasy
nerozpouštěj
pro ni
znám vlnky na raménku
hned svedou ke hříchu
a bude po tichu
dej ode mne pryč mé já
jedině tak smím se dotknout
s tebou
růže abrishami
a růže tasí trny
chtěny v milování...
Přečteno 143x
Tipy 16
Poslední tipující: Jan Kacíř, RadekČ, Ophelia81, Kaňka, IronDodo, CULIKATÁ, mkinka, narra peregrini, nehledaná, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)