Právo na lásku, věčnou a čistou,
v sobě každý z nás mít by měl
Bez předsudků, bez očekávání,
jako plamínek v duši svou nést
Není barva, náboženství, pohlaví,
co by bránilo tomu, co je pravé
S láskou není hranice, překážka,
jen vzájemná odezva, cit a věrnost
Nechme lásku volně plout,
jako řeka svým směrem proudí
Ať se nikdo nebojí žít, lásku milovat,
ať je to jejich právo a svoboda
Právo na lásku nám bylo dáno,
od narození je s námi spojeno
Nechme ji být naším průvodcem,
na cestě životem ať nás vede
Ať se nikdo nezastydí za svou lásku,
ať nemusí skrývat své pocity
Nechť je to právo, které nás spojuje,
bez ohledu na to, kdo jsme a jaké jsou naše rozhodnutí
Právo na lásku, je to náš dar,
zaplňuje srdce, smysl a sílu dává
Nechme ho vzkvétat ve všech, kdo ho touží mít,
ať je všechny lásky plné, šťastné a svobodné
Právo na lásku má každý z nás,
protože je právem všech
Ať láska v našich srdcích žije,
ať je s námi navždy
Lásku já nedám...ať je, jak je, ale lásku v srdci, tu je potřeba mít pořád... a to ostatní...se i díky tomu nějak...zpraví :-)
krásná myšlenka, Miško :-)
07.10.2023 14:13:20 | cappuccinogirl
ano přesně tak, lásku v srdci ta je pořád skrytá v srdci, jen ji pomalými doušky postupně rozdávat:-)
07.10.2023 19:37:52 | Misha