Anotace: Čekání a nejistota tě spaluje nejvíce.
Myslím na tebe
vzpomínky se vrací
na krásné milování
a chvíle, kdy čas se ztrácí.
Myslím na tebe
a ptám se, zda ty taky
stačil by krátký mail
co rozehnal by mraky.
Dokola otevírám schránku
srdce vždy tluče napětím
dneska si říkám už po sté
tvým mailem se potěším.
Možná máš moc práce?
možná, co já vím?
možná jsi už zapomněla?
z tvých mailů se to nedozvím.
Zkus poslat mail ty... někdo přece musí být první... a kdo nezkusí, neví :-)*
07.10.2023 14:30:59 | cappuccinogirl