Vzpomínám
Vzpomínám,
že pramínky vlasů
dopadaly na Tvé tělo.
Mnu si oči
a říkám dálce slova.
Vím nevrátíme se.
Už nikdy znova.
Však žehnám do Tvého poloostrova.
Kdysi spojila nás abeceda.
Písmenka, věty,
co nekonečnem letí.
Byli jsme zamilovaní
a v jádru šťastné děti.
Milování držím v dlani
a srdce vrací se
v něžné harmonii.
Přečteno 162x
Tipy 24
Poslední tipující: Papagena, Jan Kacíř, JLi, Marťas9, Misha, CULIKATÁ, cappuccinogirl, IronDodo, Psavec, Anfádis, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)