Není možné...
Není možné znát mě lépe
Než znáš mě Ty
Tvé oči, v nichž spíme oba dva
Daly mé duši
Osud lepší než všem nocím světa
Tvé oči, v nichž putuji
Daly mým cestám
Smysl odpoutaný od země
V Tvých očích Ti odhaluji
Naši nekonečnou samotu
A už nejsou tím
Čím věřily, že jsou
Není možné znát Tě lépe
Než znám Tě já...
Přečteno 132x
Tipy 17
Poslední tipující: CULIKATÁ, Anfádis, cappuccinogirl, IronDodo, narra peregrini, Psavec, Kaňka, Ophelia81, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)