Anotace: Nech pršet lásku na svou hlavu.
Kdo nechce stát pod okapem
a bojí pocákat se blátem
kdo se bojí, že bude mít rád
těžko může ten milovat.
Stojíš tu v dešti pod deštníkem
kůži chráníš pod pláštíkem
láska prší na tvou hlavu
bojíš se zmoknout, mít odvahu.
Být tak kapkou v dešti
pršel bych na tvou tvář
skanula by jako slza štěstí
v tvých očích vykouzlila zář.
Nastav ruce své dešti
naber kapky plnou dlaň
nezatínej stále pěsti
lásku láskou
prosím
braň!
je to celý krásný...ale ty poslední čtyři slova... tak ty jsou...pro mně nej...
08.10.2023 11:20:20 | cappuccinogirl