Modré oči se slzami
Anotace: ... abych zapomněl
píšu vzkazy čekankám
a ony jsou někde tam
kde slunce pálí
čekankám píšu vzkazy sám
dlaní je ukrývám
a pak se dívám
škvírou mezi prsty
co mi nechaly v dáli
že psal jsem vzkazy čekankám
tam kde se smály
píšu jim chmýří od léta
chtěly žít jako poeta
píšu jim
že je nečekám
také by se rozplakaly
dnes píšu vzkazy čekankám
na paní jasů vzpomínám
při nich oči zavírám
a podzim je stálý
měla je také modrošedé
dívala se
přesně tak
a víc vzkazů psát nejde
…
Přečteno 154x
Tipy 20
Poslední tipující: Sonador, IronDodo, Lexi, RadekČ, Kaňka, Ophelia81, Helen Mum, MatyhoZmaty, Psavec, narra peregrini, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)