Noční rituály
V noci se přikrývám vzpomínkami
To aby ze smutku nebyla mi zima
Svou hlavu složím na sen
Který toužím si zdát
Jsi lapačem těch zlých
Hybatelem iluzí mých vjemů
Jsi...a já nemusím mít strach
Nastavím hodiny na odbití času bez Tebe
Pak už jen budou tikat něžná pomyšlení
Která v tichosti píšou naše memoáry
Přečteno 121x
Tipy 24
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Sonador, Bufik, mravenec, jort1, RadekČ, Anfádis, ukrytá v máku, cappuccinogirl, IronDodo, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)