Lásce
V Praze poprchává,
má lásko.
V ulicích vidím tváře
a připadám si cizí.
Nejsi tu Ty.
Metro je anonymní
a chrlí průvody.
Já bez Tebe
jako v poušti bez vody.
Přeji si, abych Tě zas potkala
a od uší do zátylku hladila
v hmatatelné poezii
ba v obejmutí smyslů.
Miluji Tě, chlapče zázraků
a hledám Tvoji ruku
v pozitivním náznaku.
Utichá dopoledne.
Obloha zvláštní
a srdce se trápí,
že jsi daleko
a milování se nevrátí.
Jsem vlhká při pomyšlení,
ale propadám se jen ve fantazii.
Obejmi mě, prosím.
V rýmu i poezii.
Buď zakrytou stranou měsíce,
co se vrátí k svitu
a rozdá ovoce.
Jsi sluníčko,
co šimrá v listí.
Jsi pohled,
co vášní šustí.
Svlékni mě
do výhřevnosti.
Jen pusa Tvá bude slastí.
Já vím,
Ty přečteš si mě
a chytneš před propastí.
Dva lidé, co k sobě patří.
Prosím.
Seber ten lísteček,
co k Tobě letí.
Je to báseň
i slza dojetí.
Třeba někdy
já
a
Ty.
A nezapomeň.
Miluji Tě od paty.
Přečteno 156x
Tipy 33
Poslední tipující: Jan Kacíř, Fialový metal, Bufik, mravenec, Iva Husárková, Kaňka, Misha, kudlankaW, Marťas9, Pablo Kral, ...
Komentáře (13)
Komentujících (6)