Inkoust 1/2
Anotace: jak poznal růžové krátké známosti, a je to trochu víc rozlité na dvě části, nejsem vip, tak pokračování jindy, dost možná že nikdy... děkuji.
Slečno
s časovým odstupem
proč vy se ptáte na mé psí oči ?
whisky s ledem ?
Když se psí co píšu nelíbí do psaní mi skočí...
psí tu není
jako by nebyla
a já si dovolím připomenout
že už vedu tři nula
a jestli zapíjíte zde žal tak čtyři
ale tak dobře
zůstaneme u těch třech co jsem si nalil sobě
nebo snad máte nějaké jiné trumfy ?
nemáte
a sem trefíte sama
sekretářku ani oprašovatelku notebooku nehledám
a na toho chlapa pijete ?
.
co si to...
.
slyšíte ten rytmus
co si to
raz dva tři
dovoluju
ahoj hlíno
pozoruju tě už dlouho
dobře
zůstaneme u vykání slečno
jmenuji se inkoust
modrý inkoust
to je důležité
.
to je důležité jen pro savé papíry
a děsně nemódní a zastaralé
přišel jste snad že vyschlo kuličkové pero ?
růžová
vypravěčka příběhů
těší mě
Přečteno 80x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, paradoxy, RadekČ, Anfádis, mkinka, Psavec
Komentáře (0)