Anotace: .M.
...
Na rovinu, milý pane,
nerada se vnucuju.
Nejspíš jsi to nepochopil:
když nepíšu, trucuju.
Kde je problém?
Ztrácím nervy.
Děje se to pokaždé.
Asi jsem zas,
kde jsem byla...
Jak to všechno dopadne?
pěkné, čtivé:-)
10.10.2023 15:44:40 | o3_gambit
Týnko odpadne to dobře * ;)
10.10.2023 00:26:59 | jenommarie
dopadne to, milá a on je přece milý
09.10.2023 22:10:39 | J's ..
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?