Tak tohle mě bavilo od první (trochu překvapivé) věty. Jsme lidi. Taky jsem jezdil na červenou... :)
Skvělý kousek...
21.10.2023 15:26:37 | Koala
Mikinko no páni... překvapilas dnes...velmi:-)
A já to vezmu z pohledu prostě matematickýho...1 měsíc...4 tejdny...z nich jeden puntíkovej... když ho odebereš...odebíráš celou jednu čtvrtinu času na milostný hrátky... to je prostě mooooc, a to nejen z pohledu matematickýho, ale i z pohledu ccina... navíc, když si uvědomím jednu zásadní věc, o který holky asi věděj... :-):-):-)
10.10.2023 13:33:18 | cappuccinogirl
Pre lásku je človek schopný urobiť čokoľvek, niekedy potom sám sa čuduje čo dokázal.
10.10.2023 11:16:27 | IronDodo