A Ty?
Není další tmy bez prázdných šlépějí
Stékání smutku jak bez příčiny
ale víš, kam vedu -
vždy až dolů
prolévám každou rýhu dna
Rozpínám do jizev skla
A otisky v oparu tak zvolna mizí
Vybledlý dotek tryskavé radosti
Prospalé časy, zjitřená kopyta
Zmlčelý člověk, kniha stvoření
Osiří znovu nám rámy slov
Nedomykavě toužím
Zavřít okenice a přilnout
A Ty dnes pospícháš...
Přečteno 160x
Tipy 26
Poslední tipující: IkkarisKa, Jan Kacíř, J's .., Iva Husárková, Fialový metal, Kaňka, Marten, RadekČ, IronDodo, jort1, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)