Hej, hej slečna!
Anotace: Slečna, milovať ma je vaše ústavmé právo
Hej, hej
hej slečna
aká ste driečna
svižné kroky krásne boky pás
Hej, hej
hej slečna
aká ste driečna
keď vás zbadám márne hľadám kaz
Keď vás vidím som bez seba
chcem vám priniesť modré z neba
podľa zvyku mojich predkov
pekným slečnám sľúbiť všetko
Hej, hej
hej slečna
aká ste driečna
svižné krpky krásne boky pás
Ktp vám zočí vaše oči
tomu sa hneď zem zatočí
láska predtým nepoznaná
zavibruje až do rána
Hej, hej
hej slečna
nebuďte priečna
načo spory keď to horí v nás
Hej,hej
hej slečna
keď vás zbadám márne hľadám kaz
Do vás vkladám
milá madam
všetok svoj čas
Pane
a viete že čas sú peniaze?
Komentáře (9)
Komentujících (9)