Vzpomínkový večer
Slyšel jsi Pepíku, volání do nebe…
To tvojí blízcí, tě chtěli u sebe.
Moc nám všem chybíš,
srdéčko zlaté,
s tebou jít na Věšáky,
bylo vždy svaté.
Sešli se všichni
co měli tě rádi,
úžasná rodinka
i kamarádi.
K tomu ta muzika
nesla se do nebe,
byla to vzpomínka
převážně na tebe.
Ty jsi je moc miloval,
Zrzávky navštěvoval,
50 s nimi oslavoval,
při pohřbu z nebe pokyvoval…
Nebylo člověka
komu jsi ublížil,
všem si pomáhal
nikoho neponížil.
V tvém srdci byla
jen pravá láska,
chtěli jsme být ve spojení
chybíš nám sakra…