I o ozvěnách
Anotace: pracovní porada adminů ve strojovně serverů
je fajn
mít odezvu okolo světa
kratší než několik milisekund
a moci být všude a nikde
protože tak nějak funguje tvůj bůh
ale já mám
časoprostorový problém
nejsem s bohem
a zároveň nejsem ani s tebou
dal jsem ping
na jasovou
a ani inženýři z google nevědí
kde jsem
hledal jsi ji ?
pomocí části kódu firefoxu
který jsme vytvořili společně
i via jaj playlist co sestavila
asi používá explorer
…
jak může trvat dlouho
než přijmu
že mě opustila ?
přece si nebudeš instalovat okna
když máš linu
rada taky zadarmo
Přečteno 105x
Tipy 17
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, šerý, Iva Husárková, Bufik, Sonador, Anfádis, Marten, Psavec, cappuccinogirl, Ophelia81, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)