Nikdy nezapomenu na ten okamžik,
kdy jsem Tě poprvé spatřila
Tvá přítomnost mě štěstím naplnila,
do srdce se mi zavřela
Nikdy nezapomenu na Tvůj úsměv,
každý den mě rozjasňoval
Byl jako slunce, které zahřivalo,
jako královna na trůně jsem se cítila
Nikdy nezapomenu na Tvé oči,
které v sobě tajemství skrývaly
Byly jako dvě jiskry plné lásky,
jako malé dítě jsem se v nich ztrácela
Nikdy nezapomenu na Tvůj hlas,
nejkrásnější píseň mi zpíval
Byl jako melodie, do duše se mi zaryla,
stále ji ve svém srdci slyším znít
Nikdy nezapomenu na naše chvíle,
kdy jsme spolu světem procházeli
Byly plné radosti, smíchu a lásky,
ve svém srdci je budu nosit navždy
Nikdy nezapomenu na Tebe,
na tu lásku, kterou jsem k Tobě cítila
Budeš vždycky součástí mého života,
nikdy nezapomenu na Tebe, miláčku můj
Moc krásně a citlivě jsi napsala své vyznání, Mišulko :-)*
12.10.2023 10:34:38 | cappuccinogirl
ano a to díky Tobě, protože jsem se inspirovala Tvým dílkem s názvem NEZAPOMENU:-)*
12.10.2023 19:45:54 | Misha