Umírám na lásku, v plamenu žáru,
v srdci mém touha a vášeň plápolá
Tvoje oči jsou jako hvězdy na obloze zářící,
v mých snech mě Tvoje rty božsky políbí
Umírám na lásku, na Tvůj dotek jemný,
ve Tvém objetí štěstí věčné naleznu
Tvůj hlas je jako melodie, k Tobě mě volá,
ve Tvé blízkosti se jako v ráji nebeském cítím
Umírám na lásku, v těch chvílích s Tebou,
Tvoje náruč je mým bezpečným útočištěm
Spolu se smějeme, pláčeme i sníme,
naše láska je jako květina, která nikdy neuvadne
Umírám na lásku každým dnem víc a víc,
ve Tvém objetí svůj klid a smysl života nacházím
Tvoje polibky jsou jako nektar sladký,
v nich se ztrácím, na všechny starosti zapomínám
Umírám na lásku, ale ne jako konec,
ale jako nový začátek jako vzkříšení
Naše láska je silná, nekonečná a pravá,
spolu budeme tančit až do posledního dechu