Mezi dny
Chybí mi Tvé dlaně.
Tvůj knírek i úsměv k tomu.
Třeba jednou vytvoříme domů.
Praha je zašedlá a plná jinotajů.
Rozcuchaná házím úsměv k tomu.
Hledám Tě po ulicích,
kde blouzním v minulosti.
Zastav se mezi prací.
Vzkaz donesou Ti ptáci.
Bez Tebe jsem jako hruška v poli.
Žít bez milování bolí.
Ach, kéž bychom byli svoji.
Oči se plazí bez vyznání.
Jen sen a mlha v dáli.
Pramen vášně truchlí.
Pohled jen v mysli.
Nic víc.
Virgule drží pocit prázdný.
Nešťastné lásky k životu patří.
Přečteno 154x
Tipy 31
Poslední tipující: Jan Kacíř, Koala, Marten, Fialový metal, Iva Husárková, IronDodo, Anfádis, Psavec, RadekČ, Marťas9, ...
Komentáře (14)
Komentujících (8)