Z Tvých rtů sladká melodie vytryská,
hlas Tvůj jako zpěv andělů zní
Při pohledu na Tebe srdce se rozpálí,
ve Tvé blízkosti se jako v ráji cítím
Tvůj úsměv jako sluneční paprsek svítí,
celý můj svět rozjasňuje
Tvůj dotek mě do hlubin duše hýbá,
u Tebe klid a bezpečí nacházím
Z Tvých rtů vášeň a touha vytéká,
celé tělo se vzrušením chvěje
Naše spojení je jako ohnivá bouře,
v níž se ztrácím a na vše zapomínám
Z Tvých rtů něha a láska proudí,
s Tebou jako ve snu létám
Všechny starosti se v dálce rozplynou,
když jsem s Tebou život je krásný
Z Tvých rtů sladká píseň zní,
každý den mě provází
Jsi pro mě jako nejkrásnější báseň,
z Tvých rtů můj největší sen plyne