Anotace: Zamilované maily.
Všechny maily v koši nekončí
některé rozpláčou, jiné potěší
teď nový adresář mám
tvé maily do něj ukládám.
Ty maily jsou balzám pro duši
a pro mé srdce hebký fáč
zamilovaný jsem až po uši
miluji tě lásko, tečka, zavináč.