nelince k náctinám
ňaf ňaf že jsi stále s námi
i když to už mohlo být všecko za námi
ani nevíš
narozky máš
a asi proto jsi rozryla záhon růží
teď už zdá se jenom s přesličkami
a z černé jámy pod rybízem
také černým jsi objevila jistě lepší
poklad než jsem já
neboť já letos na tvoje narozeniny zase zapomněl
dneska máš zase dovoleno
udělat si pelíšek z mé postele
protože jasová to tady už x let nestele
do obýváku si nanos ořechy
a můžeš je tam rozlouskat
drkat i vrtat čumákem do písmenkování
je povoleno též
ale že ses ozdobila v daru po divočácích
tak to teda jé
...
ještě že to nevidí paní a její mňau
haf haf haf
Přečteno 154x
Tipy 16
Poslední tipující: kozorožka, Sonador, IronDodo, Iva Husárková, CULIKATÁ, Psavec, jenommarie, mkinka, cappuccinogirl, Anfádis
Komentáře (8)
Komentujících (8)