Hvězdy na nebi se jen pro Tebe třpytí,
své zářivé paprsky až sem vysílají
Jsou jako malá kouzelná světýlka,
která nám radost a naději přinášejí
Každá hvězda je jako malý dárek,
z nekonečného vesmíru byl poslán
Ať jsou vzdálené a tisíce světelných let,
jejich záře pro Tebe bude blízká
Hvězdy jsou jako věrní průvodci,
cestu v temnotách nám ukazují
Připomínají nám, že nejsme sami,
vždy nás na naší pouti provázejí
Hvězdy nedosažitelné se nám zdají,
jsou pro Tebe vždy přístupné
Do svých dlaní je můžeš chytit,
ve svém srdci je nech zářit
Hvězdy jsou jako tichý posel,
poselství lásky Ti přináší
Jejich záře Tvé cesty osvětluje,
ať Ti štěstí každý den přináší
Na hvězdy a sny vzhlížej,
nech se jimi inspirovat
Jsou to malé zázraky na nebi,
které jsou jen pro Tebe stvořeny
hvězdy jako tichý posel... to je krásně napsáno :-)*
14.10.2023 14:09:06 | cappuccinogirl
děkuji Ti moc, kapučínko, moc mě to těší, každý Tvůj komentář mi udělá radost:-)
15.10.2023 15:24:20 | Misha