Jsem Tvůj anděl, ochránce Tvých snů,
po Tvém boku pokaždé stojím
Má křídla Tě v temných nocí obejmou,
ať Tvé srdce vždycky klid a sílu pociťuje
Jsem Tvůj anděl, hlídač Tvých cest,
světlem ve tmě, které Tě nikdy neopustí
Před vším zlým Tě ochráním,
až do konce svých dní, ať jsem blízko či daleko
Jsem Tvůj anděl, strážce Tvého srdce,
s Tebou každým krokem procházím
Mé ruce Tě v chladném větru zahřejí,
Tvá duše vždy pohodu a teplo nachází
Jsem Tvůj anděl, posel naděje a lásky,
své nejjasnější potřeby Ti posílám
Má slova Tě v těžkých chvílích posilují,
Tvé srdce pouze radost a smích zná
Jsem Tvůj anděl, věrný společník na cestě,
bez přestání Tě podporuji
Věř ve mně a ve svou sílu,
všechny výzvy a překážky společně překonáme
Jsem Tvůj anděl, který Tě miluje,
v každém okamžiku Tě má křídla ochrání
Jsem tu navždy pro Tebe,
jsem Tvůj anděl, nekonečná láska a věčná náruč