Anotace: ***
Na kapce Merlotu
sjíždějící tobogán bílého těla
Zamotaná v krajkách
nočních košilek
Hledající schody
pro nehynoucí polibek
Plující na vůni z růží
když
dech se úží
V jarním vánku zakletá
Milovaná
i prokletá
Vanoucí na pomoc
když andělé nemají sílu
Na rockových tónech tančící
pro jedinou vílu
A ty... v teplákách,
s dírou na triku...
její krajky na gaťkách...
nepřelij! Jiříku!
14.10.2023 22:03:48 | Žluťák
Jiříčku nádhera... mám chuť
na Merlot bez tobogánu...
na zamotanou do krajek...bez košilky...
na polibek... ke rtům sama cestu ukážu...
a tančit budu...do svítání
Moc krásně jsi se vepsal do modrýho světa...
Kouzlíš slovy... city probouzíš:-)*
14.10.2023 20:50:32 | cappuccinogirl
Hřejivá, krásnou noc plnou hvězdiček přeji :-)))
14.10.2023 20:33:49 | Venuše nad ránem