Když ztiší se den
Sama se sebou jsem
Když vkrádá se noc
Přebírá nade mnou moc
V srdci mém ukrytý sen
Když ztiší se den
I já tichá jsem
Když měsíc vychází
Tomu, co přichází
Mlčky naslouchám jen
Když ztiší se den
Rozechvělá jsem
Když hvězdy se rozzáří
S hlavou na polštáři
Na tebe čekám jen
Když ztiší se den
Sama s tebou jsem
Když oči zavírám
Srdce své otvírám
Pro tebe, má lásko, jen
Tahle je opravdu krásná... a láska v ní z každýho řádku dejchá... děkuji, že směla jsem číst.
14.10.2023 21:19:59 | cappuccinogirl
Nádherné - líbí se mi Tvé láskyplné básně, Verunko :)*
Krásný večer i celičkou noc :)
14.10.2023 21:11:43 | Ondra
Zahřála u srdce :-)))
Krásný večer, kozorožko :-)
14.10.2023 21:02:41 | Venuše nad ránem
Rádo se stalo. Díky. I tobě, Večernice ;-)
14.10.2023 21:05:07 | kozorožka
:-)))
14.10.2023 21:14:18 | Venuše nad ránem